Főoldal » Magunkról
Kosárban lévő ételek
Jelenleg üres a kosara
Kövess minket Facebook-on!

Magunkról

2010 májusában nyitott meg a Gery-Gyros, Debrecen szívében, a Monostorpályi út 36. szám alatt. Eleinte csak gyros-t hagyományos hamburgert és hot-dogot kaphatott nálunk az, aki már akkoriban felfedezte pici üzletünket. Mára az étlapunk bővült több új finomsággal, rostlapon sült ételekkel, hamburger különlegességekkel, egytálételekkel, falafellel. Lehetőség van Erzsébet utalvánnyal, illetve "SZÉP" és bankkártyával történő fizetésre is.

   A minőséget és a mennyiséget, nyitás óta a legfontosabb szempontnak tartjuk. Ennek is köszönhető, hogy a gazdasági válság kellős közepén nyitott kis üzlet életben tudott maradni. Sőt a forgalma négy éve folyamatosan, ha lassan is de emelkedik. Szintén ennek köszönhető, hogy bár itt a belvárosban rengeteg ember megfordul, a vendégeink legnagyobb része törzsvendég, aki már évek óta vissza jár hozzánk. Nekik ezúton is hálásan szeretnénk megköszönni a belénk vetetett bizalmat.

   Egyre gyakrabban merül fel az igény a házhozszállításra. Reméljük ezen igény kielégítésével, azokat is törzsvásárlóink körében üdvözölhetjük majd, akik a távolság miatt ritkábban vagy még egyáltalán nem kóstolták finomságainkat.

              Üdvözlettel: A Gery-Gyros csapata